De kamervriendelijke Steinway & Sons Model A luidspreker

De Steinway & Sons Model A luidspreker biedt alle veelgeprezen geluidsprestaties van een luidsprekerontwerp geoptimaliseerd voor kamervriendelijke plaatsing tegen een muur. Wanneer de vorm van de kamer of het interieur een meer ruimtebesparende opstelling vereist, is de Model A absoluut de eerste keuze voor woonkamers en mediakamers tot appartementen, penthouses of jachten, kortom voor alle kamers zonder ruimte voor aparte woofers.

Eigen Steinway & Sons ontwerp Air Motion Transformer tweeter

De eigen Air Motion Transformer tweeter, speciale midrange-driver en de twee grote woofers bieden uitstekende helderheid, resolutie en een diepe maar gedefinieerde bas. Je profiteert optimaal van de ondiepe gesloten kastconstructie bij plaatsing van de luidsprekers (bijna) tegen de muur.

Met een ultradun, gevouwen Kapton-diafragma tussen extreem krachtige neodymium magneten, bereikt de tweeter een volledig heldere, hoge resolutie en vervormingsvrije prestatie, zelfs tijdens de luidste crescendo’s.

Uitstekende helderheid en gedefinieerde bas met wee grote en krachtige woofers

Steinway & Sons sluit dus geen compromissen op het gebied van luidsprekertechnologie;

Twee grote 12-inch woofers aan de voorkant zijn ongebruikelijk voor een luidspreker van dit formaat en vormen de basis voor de uitstekende basprestaties van de Steinway & Sons Model A.
De twee wooferconussen vormen samen een zeer groot geluidsuitstralend oppervlak, dat zelfs onder de 25 Hz een diepe bas kan reproduceren. Grote geventileerde magneten met koperen ringen en vierlaagse spreekspoelen zorgen voor lage vervorming, lage compressie en een hoog vermogen.

Ondanks het zeer ondiepe ontwerp van de gesloten kast, zorgt de grote diameter van de twee woofers voor een krachtige en dynamische basweergave. 

In combinatie met RoomPerfect™ is het resultaat een verbluffend krachtig, kamervullend geluid met een snelle en strakke impuls respons, geschikt voor elke muziekstijl, van puur akoestische opnames tot dynamische geluidseffecten en grote orkeststukken.

De kwaliteit van design en afwerking is van het hoogste niveau

Het onderscheidende ontwerp met zwarte pianolak finish, zwarte snaren en mat gouden details lijkt op de beroemde Steinway & Sons vleugels. Elke luidspreker wordt in Denemarken met de hand geassembleerd en afgewerkt.

De Steinway & Sons Model A luidspreker standaard levering is in matzwart met hoogglans zwarte zijpanelen en met mat gouden details. Maar je kan ook op verzoek een aangepaste, speciale bestelling doen; bijvoorbeeld met gepolijste gouden details en alternatieve lakken, kleuren en afwerking.

Geïntegreerd systeem voor ideale versterker compatibiliteit

De Model A is ontworpen met de Steinway & Sons A1 of A2 digitale eindversterkers als integraal onderdeel van het systeem, waarbij de Steinway & Sons stereo- en surround processors de actieve crossover in het digitale domein uitvoeren. Bovendien zal de RoomPerfect™-technologie van de processor, de Model A aanpassen aan de akoestiek van de ruimte en zorgt altijd voor de beste geluidsprestaties in iedere kamer.

De ondiepe kast maakt plaatsing van de luidsprekers tegen de muur mogelijk, wat samen met RoomPerfect™ leidt tot een verbluffend krachtige, snelle en strakke basweergave.

Voor technische specificaties lees je verder op de productpagina van Steinway Lyndorf

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om actuele informatie, nieuws, inzichten en promoties te ontvangen.
Recente artikelen
Wist je dit al?
high-end audio design loudspeaker
Lyngdorf Audio lanceert high-end audio design luidspreker

Lyngdorf Audio heeft zijn gloednieuwe high-end audio-luidspreker, de Cue-100, gelanceerd. Lyngdorf uit Denemarken staat bekend om digitale versterkers, geavanceerde multichannel-processors en RoomPerfect™-kalibratie, terwijl luidsprekers ook

Superieure streaming amplifier Lyngdorf TDAI-1120

Lyngdorf Audio, een Deense fabrikant van high-end audioapparatuur, heeft onlangs de TDAI-1120 geïntroduceerd, een compacte en zeer complete streaming amplifier. Deze kleine versterker is onderdeel

Prijslijst op aanvraag

Voor de prijsopgave van dit merk graag mailen naar;

HIFI CORNER TRADING | Willy Van de Velde
vandevelde@hificornertrading.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om actuele informatie, nieuws, inzichten en promoties te ontvangen.