Superieure streaming amplifier Lyngdorf TDAI-1120

Lyngdorf Audio, een Deense fabrikant van high-end audioapparatuur, heeft onlangs de TDAI-1120 geïntroduceerd, een compacte en zeer complete streaming amplifier. Deze kleine versterker is onderdeel van de TDAI-serie van Lyngdorf en biedt een vermogen van 60 watt @8 Ohm of 120 watt @4 Ohm. Met zijn minimalistische ontwerp van mat zwart geanodiseerd aluminium en zwart glas, past de TDAI-1120 perfect in elke kamer.

De media player biedt een groot scala aan streaming opties

Een van de grootste voordelen van de TDAI-1120 is de grote scala aan streaming opties. Gebruikers hebben toegang tot internetradio, Spotify Connect, Roon Ready, Chromecast Built-in, DLNA-ondersteuning, AirPlay 2, Bluetooth en lokale bestandsweergave via USB. Dit maakt het gemakkelijk om muziek vanuit elke bron af te spelen en te genieten van de ultieme luisterervaring.

Een ander hoogtepunt van de TDAI-1120 is de gepatenteerde RoomPerfect™-technologie van Lyngdorf Audio, waarmee de ruimteakoestiek gecorrigeerd kan worden voor een optimale geluidskwaliteit. Dit, samen met de digitale technologie, zorgt voor een hoogwaardige geluidsweergave die verder gaat dan wat je zou verwachten van zo’n compacte versterker.

Het aansluiten van de TDAI-1120 op andere apparatuur is ook eenvoudig dankzij de logisch werkende input selector en diverse aansluitingen, waaronder RJ45 Ethernet LAN connector, USB-connectors, 4 x digitale ingangen, 2 x analoge ingangen (waarvan één phono-ingang) en 1 x HMDI eARC / CEC-ingang.

Mogelijke combinaties met de speakers MH-3 en de subwoofer BW-3

Een andere indrukwekkende functie van de TDAI-1120 is de mogelijkheid om het te combineren met andere Lyngdorf Audio-producten, zoals de MH-3-speakers en de BW-3-subwoofer, voor nog betere prestaties en rust. De opstelling kan variëren van 2.0 tot 2.1 of zelfs 2.2, afhankelijk van de gebruikersvoorkeur.

Lyngdorf TDAI-1120 versterker
Lyngdorf TDAI-1120 versterker

Al met al is de Lyngdorf TDAI-1120 een geweldige keuze voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte en krachtige versterker die niet inboet aan kwaliteit en prestaties. Met zijn talrijke streamingopties, geavanceerde technologieën en hoogwaardige geluidskwaliteit, is de TDAI-1120 een uitstekende investering voor degenen die op zoek zijn naar een complete streaming amplifier.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om actuele informatie, nieuws, inzichten en promoties te ontvangen.
Recente artikelen
Wist je dit al?
high-end audio design loudspeaker
Lyngdorf Audio lanceert high-end audio design luidspreker

Lyngdorf Audio heeft zijn gloednieuwe high-end audio-luidspreker, de Cue-100, gelanceerd. Lyngdorf uit Denemarken staat bekend om digitale versterkers, geavanceerde multichannel-processors en RoomPerfect™-kalibratie, terwijl luidsprekers ook

Superieure streaming amplifier Lyngdorf TDAI-1120

Lyngdorf Audio, een Deense fabrikant van high-end audioapparatuur, heeft onlangs de TDAI-1120 geïntroduceerd, een compacte en zeer complete streaming amplifier. Deze kleine versterker is onderdeel

Prijslijst op aanvraag

Voor de prijsopgave van dit merk graag mailen naar;

HIFI CORNER TRADING | Willy Van de Velde
vandevelde@hificornertrading.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om actuele informatie, nieuws, inzichten en promoties te ontvangen.