Lyngdorf Audio lanceert high-end audio design luidspreker

high-end audio design loudspeaker

Lyngdorf Audio heeft zijn gloednieuwe high-end audio-luidspreker, de Cue-100, gelanceerd. Lyngdorf uit Denemarken staat bekend om digitale versterkers, geavanceerde multichannel-processors en RoomPerfect™-kalibratie, terwijl luidsprekers ook deel uitmaken van het portfolio sinds het bedrijf begon in 2005.

Deens design en de nieuwste Purifi technologie

De Cue-100 is de eerste high-end audio-luidspreker die modern Deens design combineert met de nieuwste Purifi-luidsprekertechnologie. De benchmark-setting Purifi aluminium drivers zijn geïntegreerd in een uniek gevormde kast, afgewerkt in satijnzwart of satijnwit met massief eiken elementen, en verkrijgbaar met een selectie van vijf all-around stoffen hoezen van Gabriel uit Denemarken. Ontworpen en gemaakt bij Lyngdorf Audio in Denemarken, is de Cue-100 de perfecte luidspreker voor audiofiele liefhebbers en design-bewuste muziekliefhebbers.

Geluidsgekalibreerd met RoomPerfect™

Wanneer de Cue-100 wordt gebruikt in combinatie met Lyngdorf’s eigen digitale versterkers, kalibreert de RoomPerfect™-technologie de luidspreker akoestisch aan de ruimte, waardoor altijd de best mogelijke geluidsprestaties worden behaald in een gegeven ruimte en voor elke luidsprekerplaatsing. Ontworpen als een high-end audio tweeweg-luidspreker, kan de Cue-100 ook worden gecombineerd met high-end versterkers van andere fabrikanten.

Purifi-technologie die de norm bepaalt

Purifi uit Denemarken heeft nieuwe maatstaven gezet in luidsprekertechnologie door ultra-lage vervormingswoofers te creëren. Met verschillende innovatieve technologieën bereikt Purifi de laagste vervorming op de markt en daardoor de hoogste geluidzuiverheid. De meest herkenbare is de Neutral Surround Geometry, waarbij de ringvorm bestaat uit afwisselende bergkammen. De eigen Air Motion Transformer van Lyngdorf breidt dit niveau van geluidsprestaties uit naar de hoogste frequenties. Het resultaat: uitstekende geluidszuiverheid en een detailscherpte die nog nooit eerder is gehoord.

Vijf verschillende stoffen van Gabriel

Gabriel uit Denemarken is sinds 1851 een van de toonaangevende stofspecialisten. Gabriel creëert de fijnste stoffen voor meubels, interieurs en akoestiek. Voor de Cue-100 is een all-round luidsprekerdoek ontworpen, verkrijgbaar als optioneel accessoire in grijs, zwart, petrolblauw, stoffig groen en rood. De stof is OEKO-TEX® STANDARD 100 gecertificeerd. De combinatie van kast in wit of zwart, basisafwerking in wit, zwart of eiken en vijf stoffen kleuren maakt 24 verschillende combinaties mogelijk die passen bij elke woning.

Release date

De Cue-100 wordt gemaakt in Denemarken bij Lyngdorf Audio’s hoofdkantoor in Skive, Denemarken, met een hoog niveau van vakmanschap. De productie is begonnen en de luidspreker zal beschikbaar zijn vanaf maart 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om actuele informatie, nieuws, inzichten en promoties te ontvangen.
Recente artikelen
Wist je dit al?
high-end audio design loudspeaker
Lyngdorf Audio lanceert high-end audio design luidspreker

Lyngdorf Audio heeft zijn gloednieuwe high-end audio-luidspreker, de Cue-100, gelanceerd. Lyngdorf uit Denemarken staat bekend om digitale versterkers, geavanceerde multichannel-processors en RoomPerfect™-kalibratie, terwijl luidsprekers ook

Superieure streaming amplifier Lyngdorf TDAI-1120

Lyngdorf Audio, een Deense fabrikant van high-end audioapparatuur, heeft onlangs de TDAI-1120 geïntroduceerd, een compacte en zeer complete streaming amplifier. Deze kleine versterker is onderdeel

Prijslijst op aanvraag

Voor de prijsopgave van dit merk graag mailen naar;

HIFI CORNER TRADING | Willy Van de Velde
vandevelde@hificornertrading.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om actuele informatie, nieuws, inzichten en promoties te ontvangen.