STEINWAY LYNGDORF

Steinway Lyngdorf is een gerenommeerd Deens merk dat hoogwaardige audioapparatuur produceert. Het bedrijf is ontstaan uit een samenwerking tussen de pianofabrikant Steinway & Sons en het audiobedrijf Lyngdorf Audio. Deze combinatie van vakmanschap en technologie heeft geleid tot een ongeëvenaarde geluidservaring voor audiofielen over de hele wereld.

Unieke geluidservaring

Steinway Lyngdorf is ontstaan uit een samenwerking tussen de pianofabrikant Steinway & Sons en het audiobedrijf Lyngdorf Audio. De unieke combinatie van vakmanschap en technologie heeft geresulteerd in hoogwaardige producten van topkwaliteit. Zo biedt Steinway Lyngdorf een scala aan digitale versterkers die een krachtig en gedetailleerd geluid produceren, met weinig vervorming. De luidsprekers van het merk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een breed frequentiebereik, waardoor luisteraars elk detail van de muziek kunnen horen.

Ongeëvenaarde audioapparatuur

De digitale versterkers van Steinway Lyngdorf bieden een krachtig en gedetailleerd geluid, met weinig vervorming. De luidsprekers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een breed frequentiebereik, waardoor luisteraars elk detail van de muziek kunnen horen. De subwoofers van het merk zijn ontworpen om een diepe bas en heldere hoge tonen te bieden en zijn perfect voor gebruik in combinatie met de luidsprekers van het merk.

De ultieme samenwerking

Steinway Lyngdorf is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen Steinway & Sons, de wereldberoemde pianofabrikant, en Lyngdorf Audio, een Deens bedrijf dat zich specialiseert in high-end audioapparatuur. De samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van innovatieve technologieën en hoogwaardige audioapparatuur van topkwaliteit.

Steinway & Sons is een van ’s werelds meest gerenommeerde fabrikanten van piano’s. Het bedrijf werd opgericht in 1853 en heeft sindsdien een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de muziekwereld. Het vakmanschap en de toewijding van Steinway & Sons hebben geleid tot enkele van de meest iconische en geliefde piano’s ter wereld.

Lyngdorf Audio is opgericht in 2005 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de audiowereld. Het bedrijf is vooral bekend om zijn innovatieve technologieën en ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Zo heeft Lyngdorf Audio bijvoorbeeld de RoomPerfect™-technologie ontwikkeld, die de akoestiek van de luisterruimte analyseert en het geluid daarop aanpast voor een optimale luisterervaring.

De samenwerking tussen Steinway & Sons en Lyngdorf Audio heeft geleid tot de ontwikkeling van hoogwaardige audioapparatuur die de emotie en het karakter van de muziek tot leven brengt. Met innovatieve technologieën zoals RoomPerfect™ en hoogwaardige materialen, biedt Steinway Lyngdorf een ongeëvenaarde geluidservaring aan audiofielen over de hele wereld.

Met Steinway Lyngdorf ben je verzekerd van hoogwaardige audioapparatuur van topkwaliteit. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek of het bekijken van films, Steinway Lyngdorf biedt een optimale geluidservaring die de emotie en het karakter van de muziek tot leven brengt.

 

De Steinway Lyngdorf producten op rij

Steinway Lyngdorf Model D

Ontworpen voor de meest veeleisende muziek kenner. De combinatie van state-of-the-art innovaties in geluidsweergave met esthetiek is niet te vergelijken. Model D is het eerste volledig digitale, geïntegreerde sound systeem in zijn soort. Elk Model D systeem bestaat uit twee dipool speakers. Elke luidspreker is vervaardigd door middel van meer dan 170 uur van fijnmechanica. Het duurt ongeveer acht weken om deze luidsprekers met de hand in elkaar te zetten. Het perfecte huwelijk van klassiek met modern design, ondersteund met de nieuwste digitale technologie, omvat dit stereo systeem twee prachtige toren speakers en een head unit met ingebouwde cd-speler of de discrete SP-1 Stereo Processor. Het Steinway Lyngdorf Model D systeem onderscheidt zich door volledig digitale versterking, RoomPerfect technologie, intelligentie modulaire veelzijdigheid en kunstig met de hand afgewerkte onderdelen.

Elk Steinway Lyngdorf Model D systeem bestaat uit:

 • Model D luidsprekers
 • Head Unit
 • Remote Control
Model D
Model C

Steinway Lyngdorf Model C

De Model C deelt hetzelfde DNA als het vlaggenschip Model D Sound System: een bewijs van vakmanschap en perfecte techniek. Een Model C stereo systeem is voorzien van twee vloerstaande dipool speakers, twin Boundary woofers en dezelfde iconische head unit en afstandsbediening als de Model D. Voor een meer discrete oplossing, selecteert u de SP-1 Stereo Processor. Het Model C stereo systeem biedt levensechte, boeiend geluid voor alle muzikale genres.

Het systeem beschikt over kenmerkende Steinway Lyngdorf systemen, waaronder volledig digitale versterking en RoomPerfect ™ technologieën. Zoals bij elk Steinway Lyngdorf systeem, is modulariteit essentieel. De luidsprekers kunnen in home theater set-ups worden geconfigureerd door het koppelen met de juiste surround sound processor, versterkers en extra Steinway Lyngdorf speakers.

Een meerwaarde voor elk interieur, de Model C luidsprekers en boundary woofers komen in een uitgelezen assortiment van klassieke en aangepaste afwerking, inclusief dezelfde signatuur zwarte lak gevonden op Steinway piano’s. Alle afwerking selecties worden aangeboden met een keuze uit goud of chroom accenten.

Elk Steinway Lyngdorf Model C systeem bestaat uit:

 • Model C luidsprekers
 • Model C boundary woofers
 • Head Unit
 • Remote Control

Steinway Lyngdorf Model B

Deze Steinway & Sons Model B ziet er niet alleen krachtig uit met zijn indrukwekkende reeks basluidsprekers, maar samen met zijn digitale cross-over en 8 x 400 watt digitale versterkers is dit een zeer krachtig systeem waarvan de geluidsweergave ronduit verbluffend is.

Uitzonderlijke prestaties

Normaliter vereisen deze dipoolluidsprekers een groot front om de voor- en achterstraling van het laagfrequentiegebied te scheiden. Maar in deze Model B zijn de zijkanten elegant omgevouwen om zodoende te voldoen aan de beoogde akoestische eigenschappen. Bovendien vormen deze 12 basluidsprekers een extreem groot stralingsoppervlak dat een lineaire weergave tot 25 Hz (!) kan produceren.

De 12 basluidsprekers zitten strak verpakt in een push-pull configuratie, die de niet-lineariteit van de binnenwaartse en buitenwaartse bewegingen van de basluidsprekers elimineert. Samen met de extreem effectieve midden- en hogetonen luidspreker wordt de dynamische prestatie van deze dipoolluidspreker alleen overtroffen door de Steinway Lyngdorf Model D.

De hoge tonen luidspreker is van het beroemde Air Motion Transformer -type. Deze wordt gebruikt in alle Steinway Lyngdorf-luidsprekers en beschikt over een bewegend oppervlak dat vier keer groter is dan een normale tweeter. De resulterende resolutie en stressvrije beweging zorgt voor de juiste weergave van alle boventonen van stemmen en instrumenten.

Een perfecte motor

Ook bij deze Model B worden de neodymiummagneet met de aluminiumconus uit de Steinway & Sons Model S gebruikt als middentoon luidspreker. Zij vormen de perfecte unit voor het exact kopiëren van opgenomen stem en instrument.

Alle luidsprekercomponenten worden individueel aangestuurd door de vierweg-versterkers. Daardoor is het mogelijk om de frequentierespons en het tijdsdomein van elk onderdeel afzonderlijk te perfectioneren. In zijn geheel resulteert het in een adembenemende prestatie.

Volledig effect van het reflecterend geluid

Het relatief kleine oppervlak van deze dipool-constructie zorgt ervoor dat de Model B vrij in de kamer kan geplaatst worden. De afstand tot de achterwand mag liefst niet minder zijn dan één meter voor optimale geluidsweergave, en de luidsprekers moeten een kleine toespoor-houding hebben om te genieten van de volledige effecten van het reflecterende geluid.

Een dipool-luidspreker werkt over het algemeen nauw samen met de ruimte-akoestiek, dit in tegenstelling tot normale box-luidsprekers. Indien de kamerinrichting niet volledig symmetrisch is zal RoomPerfect ™ de negatieve effecten daarvan herkennen en deze oplossen.

De Steinway Lyngdorf Model B is een technisch kunstwerk en een integraal lid van de indrukwekkende line-up van met Steinway & Sons gelabelde luidsprekers.

Steinway Lyngdorf Model A

Er zijn geen compromissen gesloten in de luidsprekertechnologie: de eigen Air Motion Transformer-tweeter en de 6,5-inch midrange-driver zorgen voor een uitstekende helderheid en resolutie, terwijl twee krachtige 12-inch woofers een diepe, maar gedefinieerde bas leveren. Ondanks het zeer ondiepe ontwerp met gesloten kast, zorgt de grote diameter van twee woofers gecombineerd voor een verbluffend krachtige en dynamische basweergave. En vormt een ideale amplifier match.

Beschrijving: Full-range in-room luidspreker
Tweeter: Air Motion Transformer, Kapton-folie, Neodymium-magneet
Middenbereik: 165 mm / 6,5”, geanodiseerde aluminium conus, geventileerde magneet met met koper bekleed poolstuk, 35 mm / 1,4” twee- laag spreekspoel, gegoten aluminium behuizing
Woofer: twee 30 cm/12”, geanodiseerde aluminium conus, geventileerde dubbele magneet met koperen ring, 75 mm / 3” vierlaagse spreekspoel, gegoten aluminium behuizing
Behuizing: gesloten kast, aluminium en MDF, staal basis
Frequentiebereik: 25 – 22.000 Hz (-3 dB)
Versterking: A1 of A2 Versterker, 2 x 400 watt per luidspreker
Versterkingskanalen: 2 per luidspreker
Max SPL@1m : 114 dB
Crossover: Woofer/Midrange: Digitale crossover opgeslagen in processor, 200 Hz.
Midrange/Tweeter: Passieve crossover, 2200Hz
Aansluitingen: Neutrik speakON
Plaatsing: Staand, tegen de muur
Afmetingen (B x H x D): 500 x 1150 x 270 mm / 19,7 x 45,3 x 10,6 inch ( incl. sokkel)
Gewicht: 76 kg / 168 lb
Afwerking: Zwarte pianolak, aangepaste afwerkingen beschikbaar

Model O

Steinway Lyngdorf Model O

De Steinway& Sons Model-O is een full-range luidspreker en met zijn compacte behuizing te gebruiken in zowel surround systemen als in een ‘eenvoudig’ stereo systeem zonder dat er aparte woofers nodig zijn.

De tweeters zijn volgens het Air Motion Transformer(AMT) principe ontworpen waarbij de oppervlakte van het bewegende deel van deze tweeter 4 keer groter is dan van een traditionele dome tweeter terwijl de massa veel kleiner is. Resulterend in een stressvrije, zeer gedetailleerde en onvervormde weergave van de boventonen.

De Steinway & Sons Model-O heeft voor de middentonen een speciale 6 inch aluminium conus luidspreker met een extreem groot magneet. Met een zeer hoog rendement is het mogelijk zeer hoge prestaties te leveren zonder vervorming of andere ongewenste bijgeluiden.

Deze krachtige full-range middentonenluidspreker heeft een 8 inch woofer ingebouwd om een diepe en strakke bas weer te geven zonder dat er een subwoofer nodig is.

De behuizing van de Steinway & Sons Model-O is opgebouwd uit aluminium en MDF in een buitengewoon rigide constructie om ongewenste kastresonanties te voorkomen.

Steinway Lyngdorf S Serie

De S serie levert prachtig, true-to-life geluid uit een verrassend compact formaat behuizing, waardoor het een uitzonderlijke oplossing biedt voor huisbioscopen en bijvoorbeeld privé jachten. De S serie combineert verbluffende esthetiek en prestaties in één pakket.

Een belangrijk kenmerk van de S-15 speaker is het innovatieve gepatenteerde AER (Ambience Enhancing Radiation) dipool tweeter design. Het resultaat is een dispersie van de hoogste frequenties via een ruime dipool. De dipool tweeter is afgeleid van de tweeter die gebruikt wordt in het topmodel van de Steinnway & Sons producten reeks; de Model D.

Door het geluid van de achterzijde van deze tweeter slim af te buigen geeft deze het gevoel en power van live instrumenten terwijl de Steinway & Sons S-15 strak tegen de wand geplaatst kan worden.

De S serie beschikt ook over Boundary woofers en RoomPerfect ™ technologie waardoor deze alleen maar midden en hoge tonen hoeft weer te geven. En dat kan hij tot enorme hoge volumes doen zonder te gaan vervormen.

Ontroerende akoestische prestaties worden gerealiseerd uit deze compacte luidsprekers. Denk aan stereo of surround sound configuraties met diverse in-room en on-wall plaatsingsmogelijkheden. Alle S serie luidsprekers kunnen worden gecombineerd met een andere Steinway Lyngdorf luidsprekers.

Beschikbare producten:

 • S-15
 • S-15IW
 • S-16IW
 • S-210

Steinway Lyngdorf LS in-room

De Model LS Concert combineert technologieën van twee van de meest populaire Steinway Lyngdorf luidsprekers: de dipool-technologie van het vlaggenschip Model D en de lijn source technologie van het Model LS. Gemaakt als een open-baffle dipool, biedt de Model LS Concert luidspreker de ultieme audio-ervaring.

Zonder een conventionele kast, integreert de Model LS Concert open baffle luidspreker met de kamer zoals een muziekinstrument, wat resulteert in zeer open en levensechte muzikaliteit. Tegelijkertijd maakt de lijnbron constructie dat geluid zich kan voortplanten over lange afstanden. In de praktijk is het vrijwel onmogelijk om verandering in volume en geluidskwaliteit te detecteren tussen de voor- en achterzijde van de kamer.

Peter Lyngdorf, oprichter: “De Model LS Concert begon als een schets in mijn notebook en was iets wat ik al een aantal jaren over droomde om te maken. Het idee van het combineren van een dipool luidspreker met de lijn source principe laat me toe om niet alleen een werkelijk unieke en immens krachtige luidspreker te creëren, maar ook iets dat esthetisch de kamer vult met zijn fysieke aanwezigheid.”

De Model LS Concert is zo ontworpen dat het deel kan uitmaken van een krachtige stereo systeem of een multi-channel systeem door de combinatie van de Model LS Concert luidsprekers met Steinway Lyngdorf’s sound processors, versterkers en andere luidsprekers. Zoals altijd, elke Steinway Lyngdorf systeem profiteert van de combinatie van de gepatenteerde RoomPerfect ™ technologie en een volledig digitale versterking, waardoor puur geluid perfect wordt gerealiseerd in akoestisch onvolmaakte omgevingen.

Beschikbare producten:

 • Model LS Concert
 • Model LS-RS210
 • Model LS-RS212

Steinway Lyngdorf LS in-wall

Geluid intimiteit wordt niet alleen bepaald door de nabijheid. De Model LS in-wall luidspreker serie belooft volledig immersieve en intieme audio ervaringen. Krachtig, flexibel, en het leveren van goede akoestische diepte en realisme staan hierbij voorop. Deze modulaire lijn source speakers kunnen eenvoudig worden uitgebreid naar gelang de grootte van de kamers en de gewenste effecten, variërend van typische residentiële home theaters tot commerciële bioscopen met capaciteit van maximaal 1.000.

Met een vernieuwende line-source benadering, levert de LS in-wall serie een buitengewone sound in combinatie met Steinway Lyngdorf’s driedimensionale RoomPerfect ™ technologie en Boundary woofers. Model LS in-wall is gewoon één van de krachtigste audiosystemen, met het hoogste dynamische bereik in de markt.

De componenten in de model LS collectie zijn monteerbaar om naadloos te integreren met het interieur. Deze serie biedt een scala aan toegewijde luidsprekers, evenals Boundary woofers. Vanwege de volledige systeembenadering, kunnen alle Model LS luidsprekers gecombineerd worden met andere Steinway Lyngdorf luidsprekers.

Beschikbare producten:

 • Model LS Left/Right
 • Model LS Center
 • Model LS Surround
 • Model LS Boundary woofer

Steinway Lyngdorf Model M

Model M biedt muziek- en film kenners met een brede waaier aan afwerkingen en installatie-opties. De serie werd ontworpen voor kamers met discrete inrichtingseisen. Model M biedt een groot aantal montagemogelijkheden met slanke en modieuze luidsprekers die op of in wanden gemonteerd worden, gedeeltelijk of volledig verborgen, en in het plafond. Dit discreet assortiment biedt maximale veelzijdigheid om uw droom sound systeem te bouwen, in grote en middelgrote thuisbioscopen of compacte woonkamers.

Model M garandeert krachtige en true-to-life digitale audio, eersteklas prestaties als een stereo of surround sound-systeem. Het hele luidsprekersysteem maakt gebruik van Steinway Lyngdorf’s unieke Boundary woofers, evenals volledig digitale versterking en RoomPerfect ™ technologieën.

Deze serie biedt een scala aan toegewijde luidsprekers evenals Boundary woofers. Vanwege de volledige systeembenadering kunnen Model M luidsprekers gecombineerd worden met elke andere Steinway Lyngdorf luidspreker.

Beschikbare producten:

 • Model M Left/Right
 • Model M Center
 • Model M Boundary woofer

Steinway Lyngdorf In-wall Serie

Ontworpen en geproduceerd in Denemarken, zijn deze in-wall luidsprekers ontwikkeld voor plaatsing achter akoestisch transparante schermen en/of stoffen panelen of in kolommen om uitzonderlijke prestaties te bieden. Alle luidsprekers zijn uitgerust met ontkoppelingen, voor het elimineren van trillingen van de luidspreker aan de muur, wat resulteert in sterk verbeterde beeldvorming.

De grote kast in combinatie met zeer efficiënte drivers resulteert in een algehele verhoogde gevoeligheid, waardoor verbeterde dynamische headroom en geluidsdrukniveau (SPL) bereikt wordt, met een lager stroomverbruik.

De beste in zijn klasse In-Wall Series versterkt onze toewijding aan voortdurende innovatie. Ze werd gebouwd op Steinway Lyngdorf core-technologieën en waarden. Alle modellen kunnen in een surround sound-configuratie worden geïnstalleerd in combinatie met de volledig digitale P1 Surround Sound Processor voor de ultieme bioscoopervaring.

Beschikbare producten:

 • IW-26H
 • IW-26V

De Golden Remote luxe afstandsbediening

De luxe Steinway Lyngdorf afstandsbediening, voor Steinway & Sons stereo en surround sound-systemen, is een meesterwerk van precisie.

Deze afstandsbediening heeft een elegantie die direct voelbaar is. Het is voorzien van een roterend wiel gemaakt van massief, verguld of verchroomd messing en gemonteerd op nauwkeurig bewerkte Zwitserse lagers voor een intuïtieve en totale bediening van je systeem.

Steinway Lyngdorf P300 2.1

De P300 surround processor is ontworpen voor HDMI en decoder, verwerkt 4K-60Hz video; alle standaard 16 kanalen van Dolby Atmos, AURO3-D etcetera. Bovendien kan hij 256 speakers aansturen met het intelligente Lyngdorf RoomPerfect systeem voor ALLE speakers.

Meerdere P300 processors koppelen die samen tot 64 kanalen kunnen decoderen geeft mogelijkheden voor de compatibiliteit met elke bioscoop setting.

De P300 ondersteunt alle geluidsformats zoals Dolby Atmos, DTS:X en AURO-3D, 4K, 3D video,  HDCP 2.2 en geavanceerde HDMI schakelopties tussen 8 HDMI ingangen en 5 HDMI uitgangen (1 is HDBaseT).

Het HDMI bord ondersteunt alle HDMI 2.1 met eARC, dynamische lip-sync, decodering en ongemixte productie-formats. Er zijn 2 decoder opties: de AES3 of een AES67, dit maakt een perfecte communicatie mogelijk met DCI gebaseerde processors.

In de Steinway & Sons P300 is een high-end streaming mediaspeler ingebouwd. Deze is eenvoudig met Spotify, Airplay, Roon en internet radio te gebruiken zowel via bekabeld netwerk of een USB aansluiting.

Toegang tot een FAT32 gebaseerde bibliotheek met muziek, in stereo af te luisteren, of kan up gesampled worden naar meerdere kanalen.

Steinway Lyngdorf garandeert de hoogste prestaties en absolute perfectie. Dat is alleen mogelijk als een systeem geheel is samengesteld met producten van Steinway Lyngdorf. Daarom kan de P300 uitsluitend gebruikt worden met versterkers en luidsprekers van Steinway Lyngdorf.

Steinway p300 2.1

Specificaties

Decodering: Dolby Atmos®, DTS:X, AURO-3D® en alle oudere formaten, 16 native kanalen

Ingangen: Audio: 5 x HDMI™ (≤192 kHz/24bit), 1 x AES/EBU S/P-DIF ingang (192 kHz/24bit), 3 x S/P-DIF coaxiale ingangen (192 kHz/24bit), 4 x S/P-DIF optische ingangen (≤96 kHz/24bit), 1 x USB-audio-ingang (≤192 kHz/32bit), 1 x microfooningang (XLR) voor RoomPerfect™, 1 x gebalanceerde stereo analoge ingang (XLR), 4 x single-ended stereo analoge ingangen (RCA), 1 x multikanaal single-ended analoge ingang (RCA) Video: 5 x HDMITM (2.1 – HDCP 2.3), accepteert 8k30 RGB/YCbCr 4:4:4 10-bit video, 8k60 YCbCr 4:2:0 10-bit high definition video, en 4k120 4:4:4 10-bit high frame rate video, Variable refresh rate (VRR), fast vactive (FVA), en auto low latency mode (ALLM) ondersteuning. Accepteert HDR, Dolby Vision™ en HLG

Uitgangen: Audio: 5 x Steinway Lyngdorf Digital Links (CAT 5e gebaseerd), 1 x single-ended stereo analoge uitgang voor secundaire audio-uitvoer (Zone 2), 1 x SPDIF coax digitale stereo-uitgang voor secundaire audio-uitvoer (Zone 2 / Fix: 96 kHz/24bit) Video: 2 x HDMI™ (2.1b, eARC compatibel)

Audiotechnische specificaties: Frequentierespons: ±0,5dB van 20 tot 20.000 Hz

Totale harmonische vervorming: maximaal 0,005% van 20 tot 20.000

Hz Equalizer (EQ): RoomPerfect™, 32 x instelbare stemmen met ≤8 shelving, high/low pass of parametrische filters met instelbare versterking en Q-factor

Mediaplayer: Internetradio (vTuner, airable), AirPlay 2, Spotify Connect, Tidal Connect met Dolby Atmos Music, Roon Ready, DLNA-ondersteuning voor op FAT32 gebaseerde mediastorage

Besturingsinterfaces: 1 x DB9 RS232-connector, 2 x IR-sensor ingangen, 1 x IR-uitgang (lus van een van de sensor ingangen), 1 x trigger-ingang, 4 x trigger-uitgangen, 1 x RJ45 Ethernet LAN-connector, 2 x USB-connectoren (back-up, updates + FAT32 mediastorage), 1 x SD-kaartsleuf (back-up – opslag voor systeemsoftware en instellingen)

Optionele modules: 16-kanaals DCI-conforme digitale AES3 (DB25) of AES67-ingang voor film servers en processors (≤192 kHz/32bit), *Voor grote DCI-installaties worden meerdere eenheden gestapeld om extra kanalen te verwerken

Plaatsingsopties: Inbouw in een rack of vrijstaand

Afmetingen (H x B x D): 14,0 x 45,0 x 35,9 cm / 5,51 x 17,7 x 14,1 in Gewicht: 8,4 kg / 18,5 lb

Steinway Lyngdorf P100

De Steinway & Sons P100 processor is uitgerust met de geavanceerde technologieën waar Steinway Lyngdorf om bekend staat, waaronder RoomPerfect™ en volledig digitale signaalverwerking. P100 ondersteunt alle videoresoluties tot 600 MHz pixelklok, inclusief 4K met de nieuwe high dynamic range-formaten. Met de ingebouwde mediaspeler is de P100 ideaal als mediacenter voor kleinere installaties.

De P100 biedt volledige ondersteuning van elk audioformaat op de markt, inclusief meeslepend surroundgeluid zoals Dolby Atmos®, DTS:X en Auro-3D®, en kan de ontvangen audioformaten intelligent optimaliseren voor uw luidspreker opstelling. De P100 kan in totaal 10 kanalen decoderen en ondersteunt tot 256 luidsprekers via de Steinway Lyngdorf Digital Link.

Steinway Lyngdorf SP-1

In combinatie met de volledig digitale versterker A1 of de A2 is de SP-1 stereo processor volledig ongevoelig voor ruis; alle traditionele onderdelen in het signaalpad worden vervangen door één geluidsprocessor en volledig digitale versterking. Het resultaat is nauwkeurige controle, zonder ruis, op elk geluidsniveau.

Met de geïntegreerde systeembenadering kan de SP-1 worden gecombineerd met elk ander Steinway Lyngdorf component voor een op maat ontworpen geluidservaring die aan uw behoeften voldoet.

SP-1 front
SPI Back

Steinway Lyngdorf A1 & A2

De 2-kanaals A1 en 4-kanaals A2 volledig digitale versterkers doen het zware werk voor elk stereo- en surround-soundsysteem in de Steinway Lyngdorf lijn. Ze maken gebruik van echte digitale versterking, waardoor de signaalverwerking 100% in het digitale domein wordt afgehandeld zonder enige geluidsverslechterende analoge conversies.

Specificaties A1

Ingang: 1 x Steinway Lyngdorf Digital Link (gebaseerd op CAT 5e), 1 x RJ12 RS232-connector
Uitgang: 1 x Steinway Lyngdorf Digital Link (gebaseerd op CAT 5e), 2 x Speakon®-luidsprekeruitgang Nominaal
vermogen: 2 x 400 W @4 Ohm
Afmetingen ( H x B x D), vrijstaand: 4,9 x 45,0 x 34,6/39,6* cm / 1,9 x 17,7 x 13,6/15,6* in
Afmetingen (H x B x D), rekmontage: 4,4 x 48,3 x 34,6/39,6* cm / 1.7 x 19 x 13.6/15.6* in
Gewicht: 6.6 kg / 14.6 lbs
Afwerking: Matzwart
Opmerkingen: *incl/excl. kabels

 

A1 voorkant
A1 achterkant

Specificaties A2

Ingang: 1 x Steinway Lyngdorf Digital Link (gebaseerd op CAT 5e), 1 x RJ12 RS232-connector
Uitgang: 1 x Steinway Lyngdorf Digital Link (gebaseerd op CAT 5e), 4 x Speakon®-luidsprekeruitgang Nominaal
vermogen: 4 x 400 W @4 Ohm
Afmetingen ( H x B x D), vrijstaand: 8,7 x 45,0 x 34,6/39,6* cm / 3,4 x 17,7 x 13,6/15,6* in
Afmetingen (H x B x D), rekmontage: 8,2 x 48,3 x 34,6/39,6* cm / 3.2 x 19 x 13.6/15.6* in
Gewicht: 9.5 kg / 21.0 lbs
Afwerking: Matzwart
Opmerkingen: *incl/excl. kabels

A2 front
A2 - Back

Prijslijst op aanvraag

Voor de prijsopgave van dit merk graag mailen naar;

HIFI CORNER TRADING | Willy Van de Velde
vandevelde@hificornertrading.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om actuele informatie, nieuws, inzichten en promoties te ontvangen.