TDAI-3400 Geïntegreerde versterker en audio processor

Lyngdorf TDAI-3400

Maak kennis met Lyngdorf’s meest krachtige product op dit moment, de TDAI-3400

Met de TDAI-3400 bereik je optimaal geluid in elke luisterruimte

Geïntegreerde versterker en audio processor TDAI-3400 met extreem veel mogelijkheden om het geluid aan jouw smaak aan te passen of eventuele fouten te corrigeren.
Dit in combinatie met de meest krachtige versterker die lyngdorf ooit maakte zorgt voor een optimale geluidsbeleving in iedere luisterruimte.

Via een web interface op je computer, tablet of smartphone is het mogelijk alle functies van de TDAI-3400 in te stellen of te benaderen.
Er is een digitale cross-over ingebouwd alsook de mogelijkheid om 2 totaal verschillende luidspreker instellingen te realiseren.

Dit in combinatie met het Lyngdorf RoomPerfect™ kamerakoestiek correctiesysteem zorgt voor een optimale weergave, ongeacht de akoestische eigenschappen van de luisterruimte.

Indrukwekkende techniek en design

De indrukwekkende bouwkwaliteit met een knipoog naar modern industrieel design, Het chassis van de TDAI-3400 is uitgevoerd in het zo kenmerkende slanke Lyngdorf Audio ontwerp.
De TDAI-3400 wordt niet warm waardoor er volstaan kan worden met passieve koeling en ventilatoren overbodig zijn, met als voordeel dat de TDAI-3400 extreem stil zijn werk doet.

Aansluitingen voor audio en video bronnen

  • 7 digitale ingangen inclusief een gebalanceerde AES/EBU
  • USB aansluitingen om een harde schijf met muziek aan te sluiten
  • 2 analoge ingangen
  • Optionele module met extra 4 analoge ingangen
  • Optionele module met 3 HDMI ingangen en 1 HDMI uitgang

Standaard ingebouwde media speler

De TDAI-3400 kan alle media formats afspelen in de hoogst mogelijke kwaliteit.
Via jouw netwerk of via de USB aansluitingen krijg je toegang tot jouw volledige digitale muziek collectie middels de DLNA/UPnP geconfigureerde speler.
Met deze speler kun je ook gebruik maken van diensten als Roon Ready, Spotify Connect en Airplay, maar ook naar internet radio luisteren.

Voor de uitgebreide technische gegevens van deze 2-kanaals stereo geïntegreerde versterker en audio processor met een vermogen van 2×400 W RMS bij 4Ohm kun je de productpagina van Lyngdorf Audio lezen.