Steinway Lyngdorf P300 processor

De Steinway & Sons surround processor P300 van Steinway Lyngdorf is ontworpen en gebouwd voor de veeleisende gebruiker die het maximale uit zijn/haar systeem wil halen in alle beschikbare formats, maar ook in high-end stereo.

Met de nieuwe ontwerpen voor HDMI en decoder is een nieuwe high-end standaard een feit.

De P300 verwerkt 4K-60Hz video, dat wil zeggen dat alle standaard 16 kanalen van Dolby Atmos, AURO3-D etcetera sowieso ondersteund worden. Bovendien is het mogelijk de P300, 256 speakers te laten aansturen met het intelligente Lyngdorf RoomPerfect systeem voor ALLE speakers.

State-Of-The-Art Processor P300

Voor gebruikers die toegang hebben tot het ruwe filmmateriaal is het mogelijk om te kiezen tussen 2 decoder opties; de AES3 of een AES67, dit maakt een perfecte communicatie mogelijk met DCI gebaseerde processors.

Deze gebruikers kunnen ook meerdere P300 processors koppelen die dan met elkaar tot 64 kanalen kunnen decoderen, dus altijd compatible met iedere commerciële bioscoop.

De P300 ondersteunt alle geluidsformats zoals: Dolby Atmos, DTS:X en AURO-3D, maar ook 4K, 3D video,  HDCP 2.2 en geavanceerde HDMI schakelopties tussen 8 HDMI ingangen en 5 HDMI uitgangen (1 is HDBaseT).

Dit nieuwe HDMI bord ondersteunt alle HDMI 2.1 met eARC, dynamische lip-sync en alle laatste decodering en ongemixte productie formats.

Ingebouwde media speler

In de Steinway & Sons P300 is een high-end mediaspeler ingebouwd die eenvoudig met streaming service’s zoals Spotify, Airplay, Roon en internet radio te gebruiken is.

Dat kan via een bekabeld netwerk of via een USB aansluiting.

Je kunt ook eenvoudig toegang krijgen op uw FAT32 gebaseerde bibliotheek met muziek.

Dat is dan in stereo af te luisteren, maar het kan ook up gesampled worden naar meerdere kanalen.

Beste prestatie door systeembouw

De Steinway & Sons P300 kan uitsluitend gebruikt worden met versterkers en luidsprekers van Steinway Lyngdorf. Steinway Lyngdorf garandeert de hoogste prestaties en absolute perfectie, dat is alleen mogelijk als een systeem in zijn geheel is samengesteld. Het prestatieniveau van Steinway & Sons en Steinway Lyngdorf is onmogelijk te behalen met een mix van confectieproducten.

De combinatie van alle componenten is zo goed als de zwakste schakel.
Zie de complete range Steinway Lyngdorf producten

1 reactie

  1. […] is nog meer over de Steinway Lyngdorf P300 te […]