Steinway Lyngdorf introduceert de P200 processor

steinway-lyngdorf-p200

Steinway Lyngdorf, de makers van de beste geluidssystemen in de wereld, is er trots op haar nieuwste product: de baanbrekende Model P200 processor met 3D surround sound. Met volledige ondersteuning van Dolby Atmos®, AURO-3D®, video scaling, 4K en 3D video, HDCP 2.2 en geavanceerde HDMI switching, levert het model P200 de digitale high definition surround sound ervaring die de wereld nog nooit gehoord heeft. De Steinway Lyngdorf P200 processor zal worden vrijgegeven aan de markt in het begin van 2015.

Met Dolby Atmos® en AURO-3D®, kunnen filmmakers nu hoogte- en toplaag elementen toevoegen aan een soundtrack voor de meest realistische cinema luisterervaring ooit. De Steinway Lyngdorf Model P200 zal werken met deze technologieën in een opmerkelijk veelzijdige aanpak die zorgt voor onbegrensde creativiteit in installaties.

“Kun je niet kiezen op welk formaat te wedden? Geen probleem.”, zei Thomas Birkelund , Steinway Lyngdorf CEO. “De Model P200 kan meerdere luidsprekeropstellingen aan, wat betekent dat u kunt de luidsprekers kan plaatsen in de exact aanbevolen posities voor elk formaat, in plaats van de luidsprekers te plaatsen in een gecompromitteerde midden-grond positie. Op deze manier krijg je een meeslepende soundtrack, de manier waarop het de bedoeling was. Met de Model P200 wordt uw systeem geoptimaliseerd voor elk formaat, elke keer weer.”

Net als zijn bekroonde voorganger, de Model P1 , is de Model P200 surround sound processor is uitgerust met de geavanceerde technologieën waarvoor Steinway Lyngdorf bekend staat, waaronder :

RoomPerfectTM , ‘s werelds meest geavanceerde driedimensionale ruimte correctie systeem . Met RoomPerfectTM , wordt elke luidspreker aangepast om rekening te houden met de invloed van de kamerakoestiek , waardoor optimale prestaties gewaarborgd worden.
Volledig digitale signaalverwerking . Steinway Lyngdorf componenten behouden de audiostream geheel in het digitale domein, in de hele audio keten , met behoud van de volledige resolutie en haarscherpe dynamiek (van het oorspronkelijke signaal) . Dit betekent dat er niets tussen jou en je sound komt.