Home Theater Review digitale versterker Lyngdorf TDA​I-​2170

Home Theater Review digitale versterker Lyngdorf TDAI-2170

Review unieke technologie Lyngdorf TDAI-2170 digitale versterker: “Alles was gewoon beter”

Toonaangevende HomeTheaterReview.com heeft een uitgebreid overzicht van de Lyngdorf Audio TDAI-2170 gepubliceerd. Deze digitale versterker opent een aparte klasse in termen van prestaties en technologie.

De TDAI-2170 heeft drie opmerkelijke Lyngdorf Audio ontwerp technologieën: digitale versterking, ‘Room Perfect’ signaalcorrectie en ‘Intersample Clipping Correction’ (ICC).

“De Lyngdorf TDAI-2170 is een van de meest unieke ontwerpen waarmee ik ooit ervaring mocht hebben”

Recensent Greg Handy heeft een schitterende luisterervaring met deze Lyngdorf TDAI-2170 en zijn conclusie is:

“Het geluid was prachtig, zowel helder als uitgesproken met een fantastische soundstage en dynamiek. De gitzwart-stille achtergrond is nog een extra voordeel. Het ongewoon dynamisch bereik bij lagere volumes was eveneens een onverwacht voordeel van het ontwerp van deze versterker, en…. laten we vooral de prachtige resultaten van ‘Room Perfect’ niet vergeten!
Digitale versterking, zoals hier wordt toegepast is échte wetenschap en een nieuwere manier om een digitaal audiosignaal te versterken. Terwijl het concept niet nieuw is, zijn er naar mijn weten geen andere digitale versterkers voor high-end audio consumententoepassingen die gebruikmaken van dezelfde technologie als de digitale versterker TDAI-2170.
De TDAI-2170 is een prachtige moderne oplossing voor een wereldklasse twee-kanaals audio systeem en is van ongelooflijke waarde. Voeg de Lyngdorf TDAI-2170 aan uw verlanglijst toe wanneer u de aankoop van een twee-kanaals audiosysteem overweegt.”

Het is de moeite waard om de volledige HomeTheaterReview te lezen!

Lees meer over Lyngdorf TDAI-2170 op de Lyngdorf Audio pagina van HifiCornerTrading

Read more about the TDAI-2170 at the Lyngdorf.com website