Model B systeem van Steinway Lyngdorf brengt nieuwe standaard in holografische muziekweergave

Steinway Lyngdorf brengt met het Model B systeem een nieuwe standaard in holografische muziekweergave.

Model B systeem Steinway Lyngdorf

Dit ‘Dipool’ luidsprekersysteem bestaat uit 16 luidspreker-units. Ze brengen samen met de P-100 processor en een paar A-2 versterkers een ultiem holografisch muziekpatroon. De P-100 processor is volledig software upgradable waardoor hij alle nu bestaande en toekomstige audio en video formaten zal kunnen blijven supporteren. Samen met de geïntegreerde RoomPerfect™ ruimte-correctie worden deze Model B luidsprekers in elke luisterruimte akoestisch geoptimaliseerd.

De beide A-2 DAC’s bieden samen 3200 watt puur vermogen aan de acht kanalen die beide luidsprekers aansturen. Zodoende kunnen de luidsprekers een zeer dynamisch, holografisch geluidsbeeld neerzetten zoals we gewend zijn van dit prestigieuze audio merk.
Met een gewicht van 140 Kg (!) per stuk is elke Model B-luidspreker voorzien van drie 12” woofers vooraan en nogmaals drie 12” woofers achteraan. De midden en hoge tonen-sectie is een afgeleide van de alom geprezen S-Series .

Het complete Model B systeem wordt dit najaar leverbaar en moet in de standaard uitvoering 105.000 € btw inclusief gaan kosten.

We zien er alvast naar uit om dit nieuwe systeem medio september 2018 in één van onze luisterruimtes te installeren!