Lyngdorf FR-1 luidsprekers compact tweeweg systeem

 
Lyngdorf FR-1 luidsprekers compact tweeweg systeem

Lyngdorf FR-1 luidsprekers compact tweeweg systeem

Kleine behuizing, eenvoudig te plaatsen met optimaal geluid​; zo kunnen we de FR-1 luidsprekers introduceren maar er zit een krachtige technologie achter met vele mogelijkheden. Dit tweeweg luidsprekersysteem brengt de kwaliteit van compacte luidsprekers op een ander prestatieniveau; muzikaliteit, dynamisch bereik en het geluidsbeeld zijn onovertroffen.

De kast is ontworpen om strak aan de muur te bevestigen, de FR-1 luidsprekers zijn compact en degelijk gebouwd, de nadruk bij het ontwerpen lag op dynamische muziekreproductie en een natuurlijk timbre van de weer te geven instrumenten.
De diepte van de kast is tot een minimum beperkt zodat de FR-1 makkelijk en discreet te plaatsen is en op die manier akoestisch optimaal koppelt aan de ruimte.

FR-1 luidsprekers spelen uitstekend zonder subwoofer

​Er is een zeer krachtige 6.5 inch lange-slag woofer gebruikt die in combinatie met het 8 inch passieve ​membraan de bassen dynamisch, diep en snel weergeeft. Je zou denken dat er een veel groter systeem staat te spelen.
Stemmen worden zeer open en schoon weergegeven, de algehele klankbalans is schoon en helder.

Door het elegante ontwerp is de FR-1 de optimale keuze voor een elegant mediasysteem in iedere woonkamer of luisterruimte.

Dit full-range systeem is prima zonder subwoofer te gebruiken, maar wil je toch de prestaties verder uitbreiden zijn één of twee Lyngdorf BW-2 woofers de perfecte combinatie met de FR-1 luidsprekers.
Met het gebruik van de BW-2 gaan de lage tonen nog veel lager en kan er ook veel harder en nog dynamischer muziek afgespeeld worden.

Hoog rendement voor een enorme soundstage

​De conussen van de luidsprekers zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze erg licht en toch stijf zijn. Ontworpen met een duidelijk definieerbaar opbreekpunt eenvoudig op te vangen door de interne filters.
De zijden soft-dome tweeter van de Lyngdorf MH-2 is opnieuw ontworpen om beter het hoge rendement van de FR-1 luidsprekers aan te kunnen hetgeen resulteert in een hoge gevoeligheid en een krachtige en grote soundstage.

Altijd hoge prestaties, de hele nacht lang!

​Omdat het geluid helder en ontspannen klinkt, nodigen deze luidsprekers uit om langdurig op zowel lage als hoge volumes te luisteren.
De tweeter is beveiligd tegen overbelasting door een PTC schakeling en zodanig ontworpen voor langdurige topprestaties. De hittebestendige spreekspoel van de woofer is gemaakt van glas-fiber geïmpregneerd met polyamide hars, samen met het geventileerde magneet en een koperen kap, worden de temperatuur en vervorming tot een minimum beperkt.

Meer technische informatie is te lezen op de productpagina van Lyngdorf Audio