Awards voor Lyngdorf op CEDIA Expo 2018

De CEDIA Expo 2018 ging voor Lyngdorf goed van start met twee awards!

Lyngdorf TDAI-3400

Het CEDIA Expo 2018 Convention Center

Het CEDIA Expo 2018 Convention Center in San Diego CA in de Verenigde Staten is een wereldshow van groots denken en innovaties op het gebied van technologie ten behoeve van de automatisering van processen in huis. Hier kunt u netwerken met toonaangevende bedrijven en change-makers. U komt er nieuwe visionaire ideeën tegen en de meest denkbare technische producten voor het toepassen van elektronica en huisnetwerken in uw huis.

Wij zijn trots te kunnen aankondigen dat Lyngdorf Audio en Steinway Lyngdorf deze twee EXC!TE Award prijzen hebben gewonnen voor de Lyngdorf TDAI-3400 Audio en de nieuwe luidspreker van het Model B van Steinway Lyngdorf. Deze jaarlijkse prijs eert de beste producten in de elektronica-industrie die opvallen omdat ze vernieuwend, high-performing, toekomst- en oplossingsgericht zijn voor professionals die zich toeleggen op maatwerk installaties voor in huis.

Meer informatie volgt nog over deze prestigieuze prijs van CEDIA Expo Awards & Monaco Yacht Show

Lyngdorf Audio TDAi3400

De TDAi3400 van Lyngdorf Audio is de meest krachtige, geïntegreerde versterker en audioprocessor met geavanceerde digitale versterkertechnologie gecombineerd met extreme opties voor audioprocessing.
De TDAI-3400 heeft een ingebouwde mediaplayer van hoge kwaliteit om alle media uit uw mediabibliotheek via het netwerk of via USB connectoren af te laten spelen. Deze mediaspeler is ook verbonden met streaming diensten als Roon Ready, Spotify Connect en Airplay en internetradio.

De TDAi3400 is al bij gespecialiseerde dealers te beluisteren in de Benelux en heeft zojuist een schitterende test gekregen in de september-editie van het vaktijdschrift Music Emotion het maandblad over audio en video apparatuur.

Meer informatie over de Lyngdorf TDAi3400

Steinway Lyngdorf Model B

Het Steinway Lyngdorf Model B – Systeem is vanaf volgende week te beluisteren bij Hifi Corner te Schoten
Lees alvast hoe indrukwekkend deze full range dipole luidsprekers zijn.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op via onze HifiCornerTrading contactpagina
Of u kunt ook bellen naar ons filiaal in Schoten +32 (0)3 6583470