Awards Beste high-end AV-processor voor Lyngdorf MP-60 en MP-40

AV-Processor Lyngdorf MP-60 award review

De Lyngdorf MP-60 AV-processor bewijst een uitzonderlijk product te zijn dat dit jaar de prijs voor beste high-end AV-processor wint.

AVForums.com heeft hun Editor’s Choice Awards voor 2020 aangekondigd binnen de Best Home AV-producten, en we zijn er trots op dat twee van onze Lyngdorf producten de “Editor’s Choice Award” hebben gewonnen;

Lyngdorf MP-60 won in de categorie “Beste high-end AV-processor” en Lyngdorf MP-40 won in de categorie “Beste AV-processor £ 5000-10.000”!

Criteria voor beste high-end AV-processor

De winnende producten zijn de items waarvan AVForums.com denkt dat ze er met kop en schouders bovenuit steken.

De criteria om in aanmerking te komen zijn:
Het moet een product zijn dat in de afgelopen 12 maanden door AVForums is beoordeeld en het moet momenteel beschikbaar zijn als onderdeel van het officiële productassortiment van een fabrikant en mag niet worden stopgezet voor het einde van 2020.

AVForums lovend over de MP-60 surround sound processor

“De Lyngdorf MP-60 high-end AV-processor liet ons versteld staan door zijn prestaties, niet in de laatste plaats vanwege zijn ingebouwde RoomPerfect dat elk systeem onmiddellijk naar een hoger niveau tilt”.

RoomPerfect room correction is een openbaring. Ondanks de gedetailleerde instellingen ook super gemakkelijk te gebruiken. Iedereen kan nu een fantastisch geluidsniveau verkrijgen zonder vergaande akoestische kennis of training. Het resultaat is een systeem dat overtuigend, transparant en samenhangend is. Terwijl de subwoofers met uitzonderlijke precisie geïntegreerd zijn en geluidseffecten naadloos over de ruimte worden verspreid.

De MP-60 ziet er ook nog eens geweldig uit dankzij een elegant ontwerp en een indrukwekkende bouwkwaliteit. Hij is ook volledig geruisloos bij gebruik.
Er zijn tal van verbindingen (inclusief ondersteuning voor eARC), enkele zeer effectieve bedieningsopties en een uitgebreide set functies, waaronder 15.1-kanaalsverwerking voor Dolby Atmos, DTS: X Pro en Auro-3D.
De HDMI-aansluitingen zijn niet geschikt voor HDR10 + of 8K, maar Lyngdorf bereidt een upgrade voor.

‘Best in Class’ voor Lyngdorf MP-40 AV-processor

AV-Processor Lyngdorf MP-40 award review

AVForums.com heeft Lyngdorf MP-40 beoordeeld en de processor een AVForums ‘Best in Class-badge’ toegekend.

“De Lyngdorf MP-40 biedt veel van dezelfde features als de duurdere MP-60, waaronder Dolby Atmos, DTS: X, Auro-3D en Room Perfect room correction. Er zijn nog steeds 16 kanalen aan gebalanceerde XLR-uitgangen, maar processing is teruggebracht tot ‘slechts’ 12 kanalen en het achterpaneel heeft wat minder aansluitingen; drie HDMI 2.0b-ingangen en één HDMI-uitgang met eARC-compatibiliteit.
RoomPerfect blijft echter zeer effectief en erg gemakkelijk te gebruiken voor de meeste consumenten zonder enige akoestische kennis.

De Lyngdorf MP-40 is een uitstekende surround sound AV-processor die ongelooflijk goede prestaties levert tegen een redelijke prijs in de markt

De prestaties zijn verbluffend; Het effect is een systeem dat in elkaar overvloeit, strakker aanvoelt en een zeer reëel klankbeeld creëert onder andere door de uitstekende samenhang tussen de luidsprekers en subwoofers. De weergave van muziek- en filmsoundtracks klinkt gedetailleerd en ruimtelijk, waardoor u zich in een grotere ruimte waant. Details zijn helder en duidelijk met een ongelooflijk nauwkeurige besturing van effecten, waarbij u alles kunt horen wat er met de mix gebeurt. Dit niveau van detail en controle, gecombineerd met RoomPerfect, resulteert in een overtuigende speler en een waardige winnaar.

Meer productinformatie van de Lyngdorf MP-60.
Meer productinformatie van de Lyngdorf MP-40.

Voor gedetailleerd advies neem gerust contact met ons op.
Of bel Hifi Corner Schoten +32 36583470.

Kijk voor de technische specificaties op de Lyngdorf Audio pagina.
Je vindt er ook een video over het verschil wat RoomPerfect™ kan maken!