AudioVideo2day test Steinway Lyngdorf Model C

steinway-lyngdorf-model-c-800x490

AudioVideo2day kreeg de primeur om het Steinway Lyngdorf Model C te testen. Volgens het magazine vormt dit product een eindpunt voor de muziekliefhebber.

Model C is een fysische compromis voor wie geen Model D in huis wil of kan hebben. Het systeem is iets meer toegankelijk en kost een stuk minder dan zijn grotere broer. Deze krachtpatser vormt de ideale geluidsmatch voor echte audiofielen die op zoek zijn naar de meest stijlvolle en kwaliteitsvolle oplossing qua design, ongelooflijk tijdloos en hoogstaand van afwerking, in combinatie met een weergavekwaliteit die weergaloos is en van wereldklasse. Hiermee kan je een reproductie neerzetten van het origineel waarbij alle randoplossingen verdwijnen. Een simpele meting volstaat om van een topklasse geluid te genieten!
Het prijsniveau? Het Steinway Lyngdorf verhaal begint bij een Model C stereo 2.2 systeem, met een price tag van 139.000 euro. Een pak geld, maar in de plaats krijg je een systeem voor het leven van wereldklasse dat je oren in de watten legt met een ongekend geluidsbeeld en een één op één muzikale reproductie. Absoluut het investeren waard. De kwaliteiten van het systeem maken het tot een éénmalige investering voor het leven, een absoluut eindpunt.

Lees de volledige review