AudioVideo2day test PurePower Model 490

Sorry, comments are closed for this post.

purepower-model-490

AudioVideo2day mocht van Hifi Corner Trading in het stroomregeneratie verhaal duiken. Het digitaal tijdschrift rond beeld en geluid boog zich over PurePower Model 490.

Met de Pure Power 490 geniet je van de absolute helderheid, contrast en resolutie van HDTV en Blu-ray. Audio weerklinkt zuiverder en rustiger in je oren, met een betere definitie en timbres. De dynamiek van film en muziek wordt op geen enkel moment beperkt en je ziet en hoort enkel het nodige. Belangrijk is om de batterijvoeding als een echte component te beschouwen. Je krijgt geen subtiele veranderingen te horen, maar echte duidelijke veranderingen op componentniveau, die je ook degelijk hoort én ziet. Deze Pure Power batterij vormt een belangrijk basis van je systeem, van waaruit je zou moeten beginnen. Elk systeem is gebaad bij een goede en cleane stroomtoevoer. Als je je audio- en videoprestaties een serieuze boost wil geven, is dit absoluut het way to go!
Doordat je letterlijk virtueel los van het stroomnet zit, zijn al je dierbare apparaten te allen tijde beschermd, zelfs bij blikseminslag. Brandverzekeringen worden hierdoor overbodig. Bij Audiovideo2day gebruiken we de Pure Power batterijen als basis in elk van onze referentiesystemen en deze Pure Power 490 beschouwen we als absolute kooptip. Prijskaartje bedraagt zo’n 1.890 euro.

Lees de volledige review

Sorry, comments are closed for this post.

Hifi Corner Trading contactgegevens

Neem gerust contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.