AudioPerfect full dealer North Star Design

north-star-design-model-192

Sedert 2 jaar was Klinkt Beter (Lotenhulle) full dealer van het schitterende Italiaanse merk North Star Design. Halverwege 2010 was tussen Klinkt Beter en AudioPerfect (Oostkamp) een overeenkomst ontstaan, zodat AudioPerfect als subdealer van Klinkt Beter dit merk ook promootte en verdeelde.

Door gewijzigde omstandigheden hebben distributeur Hificorner Trading en de dealers Klinkt Beter en AudioPerfect in zeer goede verstandhouding beslist dat North Star voortaan uitsluitend via AudioPerfect wordt verdeeld in deze regio.

Zoals Hificorner Trading in 2010 het distributeurschap overnam voor dit merk van Analogue Audio, met behoud van garantieverplichtingen voor de uitgeleverde producten, zo zal AudioPerfect ook de door Klinkt Beter uitgeleverde North Star producten verder servicen. Als klant kan u dus op beide oren slapen wat uw North Star Design aankoop betreft.

AudioPerfect is verheugd met deze logische aanvulling van het gamma. Met de schitterende DAC’s en CD-spelers van Musical Fidelity en PS Audio vormt North Star bij AudioPerfect een prachtig digitaal triumviraat, om dit Romeinse, maar actuele woord, aan te wenden.
Het top loading CD loopwerk van North Star vormt ook een ideale partner voor de full digitale Lyngdorf (voor)versterkers met ingebouwde top-DAC.