Absolute Sound Editor’s Choice Award​ voor Lyngdorf én Steinway Lyngdorf

Absolute Sound Model S surround sound ​Luidspreker Systeem

Lyngdorf en Steinway Lyngdorf w​​i​​​​nnen ​de fel begeerde Absolute Sound’s​​​ Editor’s Choice Award​

Zowel de TDAI-2170 geïntegreerde stereo versterker van Lyngdorf ​​als de Model S​-serie van Steinway Lyngdorf hebben de prestigieuze 2016​ ‘Editor’s ​Choice ​A​ward’ onderscheiding van het tijdschrift Absolute Sound gewonnen. Het Magazine geeft jaarlijks een special uit; de Buyer’s Guide waarin de aller, allerbeste High End audio producten worden uitgelicht uit alle prijsklassen en categorieën.

The Absolute Sound’s​​​​ selectie

De ​’Editor’s ​Choice ​A​ward’​ ​weerspiegelt de ​’The Absolute Sound’s​​​’​ selectie van de beste producten op de markt die zij zelf zouden kopen of aanraden aan familie en vrienden.
Dit is het vijfde achtereenvolgende jaar dat de Model S​-​serie is vereerd met deze felbegeerde ​A​ward, een van de meest gewilde onderscheidingen in de audio-industrie.

Absolute Sound TDAI-2170​ Geïntegreerde Full Digital versterker

The Absolute Sound Stereo en Surround apparatuur

Deze erkenning ​betekent ook de eerste keer dat zowel Steinway Lyngdorf ​alsook Lyngdorf Audio ​de topposities ​bekleden bij ​de ​jaarlijkse​ ‘Absolute Sound’ evaluatie van zowel Stereo als Surround apparatuur, wat een ​overweldigend succes betekent voor beide merken.

Omschrijving van deze absolute winnaars

De Lygdorf TDAI-2170 is een volledig digitale, geïntegreerde stereo versterker. De versterker is uitgerust met de unieke RoomPerfect room correction technologie van Lyngdorf en is modulair uitbreidbaar met onder andere een HDMI module met 4 ingangen en 1 uitgang, een Streaming USB module en High-end Analog module.
Een compleet overzicht van de Lyngdorf Audio apparatuur, de specificaties van de TDAI-2170 versterker en het Lyngdorf room correctie systeem kunt u vinden op Lyngdorf Audio

De S-serie van Steinway Lyngdorf is technologisch nog meer op de spits gedreven en daardoor enkel als compleet geluidssysteem leverbaar.
Deze zeer compacte versterkers en luidsprekers situeren zich in de hoogste High-End klasse en zijn te verkrijgen zowel als stereo- als surround sound systeem. Het ontwerp is uiterst geavanceerd en elegant uitgevoerd. De volledig digitale versterking met Room Perfect room correction werkt perfect in elke denkbare ruimte.
Meer informatie over The Steinway Lyngdorf Model S series